Wij zijn per direct op zoek naar een stalhulp (M/V/O) 4 – 24 uur per week, minimaal 16 jaar

 

Heb jij een voorliefde voor paarden, of haal je voldoening uit hard werken dan zijn wij op zoek naar jou. De werkzaamheden op stal zijn bij ons altijd tussen 8:00-13:00. Het werken met paarden is super mooi, maar we zoeken doorzetters die het niet af laten weten! Het verzorgen van dieren is een verantwoordelijkheid die je als mens aan gaat en daar moeten de dieren ten alle tijden op kunnen vertrouwen.

 

Op stal werken we bij voorkeur in koppels van 2, we houden van korte lijnen en heldere communicatie. Ook als je 1 dag in de week wilt komen werken kunnen we je gebruiken (beschikbaarheid op maandag is een pre).

 

Bij ons kun je alles leren rondom de verzorging en het rijden van paarden. Dus ook als je weinig ervaring hebt kunnen wij je alles leren. Als je de werkzaamheden ziet zitten stuur ons dan een kort mailtje om je voor te stellen en dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak met je om te kijken of we tot elkaar kunnen komen. WhatsApp ons op 0318-431041 of stuur een mail naar heidi@foliohoeve.nl.

 

Tussenjaar? Dan ben je ook zeker welkom!